Een jong, energiek interieuradviesbureau met respect voor klassieke waarden, dat is Tetrastyle. Elise de Koning, afgestudeerd in binnenhuisarchitectuur, is uw persoonlijke adviseur. Een introductie…

Ontzorgen
Een nieuwe look & feel met een verfrissend kleurenplan, een complete renovatie, restauratie, verbouwing of nieuwbouw? Van vloer tot plafond neemt Tetrastyle u de zorg uit handen, zodat u onbezorgd en optimaal kunt genieten van het leven in uw ideale woonklimaat.

Verrassen
Vanuit de liefde voor het authentieke presenteert Tetrastyle u materialen, kleuren, dessins en patronen van een klassieke, stijlvolle signatuur, toegepast op eigentijdse wijze. Passend bij uw pand of woonhuis, altijd verrassend, dus met de Tetrastyle twist.

Conceptueel
Tetrastyle biedt u de visie, een doordacht plan, concrete advisering, heldere keuzes. Samen bespreken we de uitgangspunten, het framework van uw opdracht, de rode draad in het concept. Zo bent u er zeker van dat uw vragen worden beantwoord en uw prioriteiten zijn gewaarborgd, van planvorming tot uitvoering.

Persoonlijk
Natuurlijk, want het gaat om Uw droomhuis en Uw smaak, kortom: de balans tussen U en Uw interieur. Binnenhuisarchitectuur door Tetrastyle is geen sprong in het diepe. Elke opdracht start met een persoonlijke briefing. Tijdens het ontwerp-, keuze- en uitvoeringsproces is er regelmatig overleg en gelegenheid om alternatieven te bespreken. Zo legt Terastyle de basis voor vernieuwing, voor kleurverrassingen, onvermoede elementen, creatieve wendingen in ontwerp en materialen. Tetrastyle luistert en realiseert waarvan u nooit had durven dromen.

Tetrastyle verwijst naar de vier pilaren die veelal gebruikt werden in de Oud-Grieks architectuur. 
De vier zuilen zorgden voor een stevige basis, symmetrie en schoonheid.
Net zoals de vier symbolische pijlers van Tetrastyle voor uw interieur:
onzorgend, verrassend, conceptueel en persoonlijk.