Stelt  u zich voor… U heeft uw droomhuis gekocht. Het heeft ruimte, een goede indeling, een fraaie ligging, kortom: alles wat u zoekt. Er moet alleen nog wel het één en ander gebeuren om het af te maken. Om van uw huis uw thuis te maken…

Of… u woont al in uw droomhuis. U woont er met veel plezier en u wilt er nooit meer weg. Daarom wilt u het huis up to date houden, moderniseren wellicht, verfraaien of uitbreiden, zodat het nog meer aan uw woonwensen voldoet.

Uw huis verbouwen of inrichten naar een nieuwe look & feel is een uitdaging! Een spannende en leuke klus. En een missie die het nodige van u vraagt, zoals bouwkundig inzicht, kennis van materialen, tijd om u te oriënteren en voor overleg. Tetrastyle wil u hierbij ontzorgen. Zoals u dat wenst; adviseren, het complete traject uit handen nemen of een deelopdracht uitvoeren. Zodat u tijd overhoudt voor uw prioriteiten, uw werk, gezin, sport of hobby’s. De keuze is aan u!

Kiest u voor een zorgeloze aanpak? Dan neemt Tetrastyle u alle werk uit handen. Tetrastyle contracteert betrouwbare aannemers, bewaakt de planning en budgetten, zorgt dat leveranciers terecht kunnen wanneer u andere bezigheden heeft.

Of kiest u voor uitbesteding van een deel van de werkzaamheden? Voor interieuradvies, voor ontwerp, realisatie of de finishing touch? Ook dan kan Tetrastyle u ontzorgen en verrassen, bijvoorbeeld door doeltreffend zoek- en regelwerk bij het samenstellen van uw keuken, badkamer, deuren, hang- en sluitwerk, meubels en stoffering. Het resultaat is uw droomhuis. Klassiek, landelijk, romantisch of nostalgisch. Kortom: waar comfort en sfeer naadloos in elkaar over gaan, in de stijl die bij u past

Wilt u meer weten? Bekijk dan het portfolio. Of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we vrijblijvend uw wensen en mogelijkheden inventariseren.